Projecten

Bijgaand een aantal voorbeelden van projecten die ik reeds heb uitgevoerd. 

Sommige projecten heb ik in AutoCAD afgerond, deze staan nog hier op deze pagina om een stukje geschiedenis te laten zien. Ik heb rond April 2021 een transitie overgemaakt naar AutoCAD architecture. Dit om het makkelijker te maken om te communiceren met de klant (3D is makkelijker te begrijpen), ook ben ik doorgaand bezig met het verbeteren van mijn service. Ik heb de afgelopen paar jaar een aantal behoorlijke veranderingen doorgemaakt die ten goede komen van het tonen van uw project. 

AutoCAD zelf is een uitstekend programma voor het uittekenen van kleinere verbouwingen. dit vanwege de snelheid en het gemak in de omgang en de manier waarop de computer altijd begrijpt wat je bedoelt. Ook zijn er meerdere manieren om in 2D meer informatie te laten zien in een kortere tijd dan dat je in de 3D programma’s zou krijgen. Echter ga je naarmate je jezelf ontwikkeld in het bouwkundig tekenwerk toch betere manieren zoeken om je ontwerp over te laten komen. Immers leest niet iedereen tekening. 

Al het tekenwerk wat hier getoont is heeft aan zijn eisen voldaan en heeft een project afgerond. Persoonsgegevens zijn hier verboren om vanzelfsprekende redenen.

 

Bouwkundig tekenwerk
Tekenwerk dakopbouw Hoofddorp
Hekwerk amsterdam
Voorgevel bestaand en nieuw Verremeer
Kozijntekeningen Amsterdam
Doorsnede bestaand en nieuw te Pernis
Realisatie te aalsmeer
Tekenwerk dakopbouw
Tekenwerk Amsterdam
Gevelwi
3D aanzicht aanbouw