Als een woning verkocht moet worden dan is het wel verstandig dat uw mogelijke kopers weten wat er precies verkocht wordt, hiervoor is het wenselijk een verkooptekening te laten maken.

Bent u van plan uw woning of pand te verkopen? Dan kunt u bij Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom verkooptekeningen laten maken!

 

Waar heb ik een verkooptekening voor nodig?

Een verkooptekening is ideaal om overzicht te geven van wat u verkoopt, uw koper kan deze tekening gebruiken om eventuele veranderingen in te plannen. U kunt de gebruiksruimte laten berekenen, wat meer inzicht geeft in hoeveel ruimte er is om in te wonen en leven, het model kan later gebruikt worden door bouwkundig tekenaars/architecten om veranderingen in te maken en uit te plannen.

U kunt uw verkooptekeningen in 3D laten uitwerken, dit geeft een klant makkelijker inzicht in de te besteden ruimte, u kunt zo uw klanten in 3D door de ruimtes van uw woning heen brengen!

Nauwkeurig documenteren werpt heel goed z’n vruchten af, de klant moet zoveel mogelijk weten over het product dat hij/zij koopt.

Gebruiksruimte berekenen

Aan de hand van de plattegronden kan ik berekenen hoeveel gebruiksruimte er aanwezig is in een woning. De nederlandse regelgeving die hierover gaat staat beschreven in het NEN 2580. Dit is voor gebruiksruimtes en verblijfsruimtes, en wordt gebruikt om een algemeen begrip te vormen met betrekking tot het berekenen van vloeroppervlakten en de waarden daarvan.

Wat kost een verkooptekening?

Ligt eraan, wat voor soort woning heeft u? hoeveel verdiepingen? Wat wenst u aan uw verkooptekening?

Vraag een offerte op! Ik kan met u bespreken wat u precies wilt, dan maak ik een offerte naar uw wensen. Zo weet u gelijk wat u kwijt bent.

ik kan vanaf verschillende stukken informatie werken, maar bepaalde informatie, zoals CAD-tekeningen, maken het geheel wel eenvoudiger.