Verkooptekeningen laten maken

Bent u van plan uw woning of pand te verkopen? Dan kunt u bij Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom verkooptekeningen laten maken!

Ik kan verschillende soorten tekenwerk aanbieden om uw bestaande woning op de juiste manier te presenteren, ieder in zijn eigen prijscategorie. Ik bespreek ook graag de mogelijkheden met u als u dit wenst.

 

Waar heb ik een verkooptekening voor nodig?

Een verkooptekening is ideaal om overzicht te geven van wat u verkoopt, uw koper kan deze tekening gebruiken om eventuele veranderingen in te plannen. U kunt de gebruiksruimte laten berekenen, wat meer inzicht geeft in hoeveel ruimte er is om in te wonen en leven, het model kan later gebruikt worden door bouwkundig tekenaars/architecten om veranderingen in te maken en uit te plannen.

U kunt uw verkooptekeningen in 3D laten uitwerken, dit geeft een klant makkelijker inzicht in de te besteden ruimte, u kunt zo uw klanten in 3D door de ruimtes van uw woning heen brengen!

Nauwkeurig documenteren werpt heel goed z’n vruchten af, de klant moet zoveel mogelijk weten over het product dat hij/zij koopt, als zij weten wat ze krijgen gaan zij gemakkelijker over op de koop.

Gebruiksruimte berekenen

Aan de hand van de plattegronden kan ik berekenen hoeveel gebruiksruimte er aanwezig is in een woning. De nederlandse regelgeving die hierover gaat staat beschreven in het NEN 2580. Dit is voor gebruiksruimtes en verblijfsruimtes, en wordt gebruikt om een algemeen begrip te vormen met betrekking tot het berekenen van vloeroppervlakten en de waarden daarvan.

Wat kost een verkooptekening?

Ligt eraan, wat voor soort woning heeft u? hoeveel verdiepingen? Wat wenst u aan uw verkooptekening? 2D? 3D?

Vraag een offerte op! Ik kan met u bespreken wat u precies wilt, dan maak ik een offerte naar uw wensen. Zo weet u gelijk wat u kwijt bent.