Laat ontwerptekeningen maken voor uw verbouwing

Gaat u binnenkort verbouwen en heeft u hiervoor nog een ontwerptekening nodig? Een ontwerptekening kan u helpen wanneer u nog niet helemaal weet hoe u alles wil gaan inrichten met uw verbouwing. Wij als bouwkundig tekenaars maken graag zo’n tekening voor u. Er zijn meerdere voordelen aan het laten maken van een bouwtekening. Als eerste is het handig dat u zo een duidelijk eindresultaat van de verbouwing voor ogen krijgt. Als tweede is het ook ideaal voor de aannemer, die zo concrete aanwijzingen heeft van wat waar moet komen. Voor een verbouwing is het van belang dat er een hoogwaardige tekening aan te pas komt. Hier kunnen wij u bij helpen. Kunt u deze hulp wel gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De werkwijze bij het maken van een ontwerptekening

Nadat u contact met ons opgenomen hebt, komen wij bij u langs. Zo weten wij wat uw wensen zijn, zodat wij de bouwtekening zo goed mogelijk kunnen opstellen. Op basis van de wensen van uw verbouwing, gaan wij vervolgens aan de slag met een vrijblijvende offerte. Ook laten wij u weten wanneer we de ontwerptekeningen voor u gaan maken. Vervolgens sturen wij u de gemaakte tekeningen op. U kunt dan vervolgens uw mening hierover geven, waarna wij overgaan naar het definitieve ontwerp. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder!

Definitieve versie van de ontwerptekening

In de definitieve versie van de ontwerptekening zullen wij uw laatste wensen aanpassen en verwerken. In een definitief ontwerp leggen wij haarfijn uit hoe het ontwerp in elkaar zal zitten. Ook zullen wij, indien nodig, een constructief rapport aanvragen. Het definitieve ontwerp is cruciaal voor de aannemer. Hoe nauwkeuriger het ontwerp is, hoe mooier de aannemer het eindresultaat kan maken! Ontwerptekeningen kunnen aannemers voor allerlei soorten verbouwingen gebruiken. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom maakt bijvoorbeeld vaak ontwerptekeningen en een vergunningstekening voor dakopbouwen of nokverhogingen. Oudere huizen zijn namelijk vaak op zo’n manier gebouwd dat het nodig kan zijn om dit aan te passen, zodat de kamers een stuk vergroot worden. Wat gaat u laten verbouwen? Wij horen het graag!

3D aanzicht aanbouw

Neem vrijblijvend contact op

Bij ons tekenbureau kunt u vrijblijvend een offerte opvragen voor het maken van een ontwerptekening voor uw verbouwing. Dit doet u via de contact-pagina op onze website. Naast het maken van ontwerptekeningen, kunt u bij ons ook terecht voor het maken van verkooptekeningen, het aanvragen van een omgevingsvergunning en nog veel meer. Als u graag gebruik wilt maken van een van deze diensten van Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!