Vraag een omgevingsvergunning aan met de hulp van een vergunningstekening

Heeft u een vergunningstekening nodig? In sommige gevallen kan het verplicht zijn om een vergunning aan te vragen voordat u een verbouwing kan doen. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom maakt zo’n vergunningstekening graag voor u. Het kan echter soms wel lastig zijn om te bepalen wat u nodig heeft om een omgevingsvergunning aan te kunnen vragen. Gelukkig kunnen wij u ook hier mee helpen. Omdat wij al zo veel vergunningsaanvragen gedaan hebben, kunnen wij uitstekend inschatten welke documenten en tekeningen u zal moeten aanleveren. Kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij de aanvraag van een omgevingsvergunning? Of heeft u alleen de vergunningstekening van ons nodig? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op!

Waarom een vergunningstekening kan helpen bij uw aanvraag

Voor een aanvraag voor een omgevingsvergunning is het vaak zelfs benodigd om een vergunningstekening toe te voegen. Hierin moeten dan de situatie, de plattegronden, de aanzichten, de doorsnedes en de detailtekeningen zitten. Naast de bouwtekeningen is vaak ook een ontwerp van het te bouwen bouwwerk nodig. Om dit zelf allemaal te doen, kost heel erg veel tijd en werk. Ook moeten de tekeningen gewoon goed zijn, want anders is er een grote kans dat uw verbouwing geen vergunning zal krijgen. Wilt u onze ondersteuning hierbij? Lees dan hieronder verder!

Vergunningstekening
Aanzichttekening nieuw

Laat uw omgevingsvergunning uitvoeren
Bij Calculatie en Tekenbureau

Hoogenboom kunt u het vergunningsproces compleet uit handen geven. Wij zullen dan als eerste het ontwerp van de verbouwing uittekenen. U kunt hierbij kiezen voor alleen het vergunningsverplichte deel, maar ook voor het maken van complete ontwerptekeningen. Deze kunt u ook aan uw aannemer voorleggen. Daarna zullen wij de bestaande tekeningen van uw huis opvragen bij de gemeente of uw huis zelf inmeten. Ook maken wij meteen foto’s van de situatie, het straatbeeld en de beledende verbouwing. Vervolgens zullen wij de aanvraag indienen. Dit zal een stuk sneller gaan dan wanneer u het zelf doet, vanwege onze ruime ervaring. Als het nodig is om een constructief rapport op te vragen, zullen wij dit ook voor u regelen. Hetzelfde geldt voor de benodigde berekeningen en voor de bouwbesluittoetsen. Wilt u ook dat het complete vergunningsproces voor u gedaan wordt? Wij horen het graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Via de website van ons tekenbureau kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij passen deze offerte volledig naar uw wens aan, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast zullen wij een leverdatum met u bespreken. Wilt u onze hulp inschakelen voor het maken van een vergunningstekening? Of wilt u zelfs het hele vergunningsaanvraagproces door ons laten uitvoeren? Het kan allemaal. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contact-pagina op onze website.