Schakel de hulp in van een tekenbureau voor uw bouwkundige ontwerpen

Weet u al waar u een tekenbureau voor kunt gebruiken? Een tekenbureau kan ingeschakeld worden voor al uw bouwkundige tekeningen. Veel van de tekeningen die wij maken, kunnen worden ingezet voor verbouwingen. Zo maken wij bijvoorbeeld veel tekeningen voor nokverhogingen of dakopbouwen. Omdat vaak bij wat oudere huizen een flauw dak op de tweede verdieping aanwezig is, willen veel mensen dit dak ophogen om zo toch nog iets van de verdieping te kunnen maken. Hier kunnen wij u goed bij helpen. Ook kunnen wij u goed helpen bij andere bouwtekeningen voor uw verbouwing. Wij zijn bijvoorbeeld in te zetten voor verkooptekeningen, ontwerptekeningen en vergunningstekeningen. Wat gaat u binnenkort verbouwen in uw huis? Wij horen het graag van u!

Ontwerptekeningen en verkooptekeningen laten maken door een tekenbureau

U kunt de hulp van Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom inschakelen voor het maken van verkoop- of ontwerptekeningen. Verkooptekeningen zijn tekeningen die u kunt gebruiken bij de verkoop van uw huis. Zo kunt u uw woning goed presenteren en is het ideaal om een goed overzicht te geven van de woning die u verkoopt. Door uw woning nauwkeurig vast te leggen, kunt u een potentiële koper sneller overhalen tot een koop, omdat de koper zo precies weet wat uw huis te bieden heeft. Een ontwerptekening is juist nuttig wanneer u uw huis wilt laten verbouwen. Om een aannemer inzicht te kunnen geven in uw wensen, is een ontwerptekening benodigd. Hierin leggen wij precies voor u vast wat u wilt verbouwen en hoe dit precies vormgegeven moet worden! Heeft u een ontwerp- of verkooptekening nodig? Neem dan vrijblijvend contact op!

Tekenbureau
Tekenwerk

Laat uw vergunningstekening maken door een tekenbureau

In sommige gevallen is het bij een verbouwing nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen. Voor zo’n vergunning heeft u een vergunningstekening nodig. Hierin wordt alles van de verbouwing vastgelegd, bijvoorbeeld het ontwerp, maar ook plattegronden en doorsnedes. Daarnaast is het ook mogelijk om alles omtrent de vergunningaanvraag aan ons over te laten. Omdat wij al zo veel ervaring hebben met het doen van de aanvragen, kunt u het met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u ook gebruikmaken van de hulp van een tekenbureau voor uw vergunningstekening, of om zelfs het hele proces uit handen te geven? Wij horen graag van u!

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte

Ons tekenbureau kan veel verschillende diensten aan u aanbieden. Wilt u gebruik maken van een van deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan vrijblijvend een offerte aan u aanbieden, waarin u een precies overzicht krijgt van wat wij gaan doen en hoeveel dit zal kosten. Hoe hoog de prijs zal worden, zal voornamelijk liggen aan hoe gedetailleerd en uitgebreid u de tekeningen wil hebben. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen tekenen? Neem dan direct contact op via de contact-pagina.